حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

واکنش حماس به لفاظی‌های صهیونیست‌ها درباره ایران

واکنش حماس به لفاظی‌های صهیونیست‌ها درباره ایران سخنگوی جنبش حماس به لفاظی‌های سران رژیم صهیونیستی علیه کشورهای منطقه به ویژه جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، «حازم قاسم» سخنگوی جنبش حماس تأکید کرد که تهدیدات سران رژیم صهیونیستی علیه کشورهای منطقه بار دیگر ثابت کرد که این رژیم عامل تهدید برای کل منطقه است.

 

قاسم تأکید کرد که این تهدیدات سران رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که این رژیم خطر واقعی برای امت است.

 

بنابر گزارش وبگاه خبری «سما»، سخنگوی حماس گفت: «این تهدیدات پی در پی نه تنها رفتارهای تروریستی را نشان می‌دهد بلکه بیانگر ترس و نگرانی رژیم صهیونیستی به دلیل توسعه توان گروه‌های مقاومت در منطقه است».

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «هرتزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش این رژیم ضمن تکرار ادعاهای ضد ایرانی و نیز اذعان به پیشرفت ایران در حوزه غنی‌سازی اورانیوم در مقایسه با گذشته، به اقدام علیه ایران تهدید کردند.

 

رئیس ستاد کل ارتش رژیم اشغالگران با تکرار ادعای توانایی ضربه زدن به ایران گفت: ما نسبت به وضعیتی که ایران می‌خواهد پیرامون ما ایجاد کند، بی‌تفاوت نیستیم.

 

هالوی مدعی شد: ما در حال بررسی این موضوع هستیم و من می‌گویم که تحولات منفی کنونی، می‌تواند منجر به اقدام شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار